Ingredienser:
Til sausen:
- 1 liten boks Ænlamark kokosmelk
- 2 dl gryr
- 2 ss økologisk grønnsaksbuljong
- 50 gr. parmesanost
- 1 gul løk
- 3-4 hvitløk
Reker: ca. 200 gram pillede reker pr. person
Garnityr: Cherry-tomater (2 pr. person), selleri (1 stang), kantareller 200 gr. og dill til toppings
Kutt opp kantareller og tørrstek disse i panne, mens du kutter opp løken ... Ta soppen til side når den er ferdigstekt. Skjær opp tomater og selleri i biter.
Saus:
Surr løken i pannen, og la den bli blank i litt smør.
Hell over kokosmelk og gryr, og rør inn buljonkrydderet.
Kutt opp parmesan og kjør alt med stavmikser.
Gi sausen et oppkok, og hold den varm - la den trekke på svak varme.
Blomkålhodene:
Blomkålhodene dampes til de er møre (15-20 min).
Sett deretter inn på egnet fat i ovn på 250 gr. med grill-funksjon - i ca. 15 min - følg med på bruningen.
Blomkålhodene dampes til de er møre (15-20 min).
Sett deretter inn på egnet fat i ovn på 250 gr. med grill-funksjon - i ca. 15 min - følg med på bruningen.
Når blomkålene er ferdige, ta ut fatet og legg reker langs kanten, topp med selleribiter, tomater og sopp.
Strø over dill til slutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar