Lag sausen først:
1 cup cashews
1 cup havregryn, eller speltflak - kan eventuelt ta en cup til med cashews
2 ts dijon sennep
2 ss sitron juice/saft
4 ss risedikk
1/2 næringsgjær
2 ts løkpulver
2 cups vann
1 grønn squash/zukini - bruk ostehøvel og lag skriver, eller bruk mandolin
Sett disse i ovnen på bakepapir, 180 C i 15 min - for å dampe ut noe vann
Mellomlag:
- 1 løk
- 2 - 4 oz sopp stekes i panne sammen med løken
Bunnlag:
- 3/4 pose grønnkål
- 1/2 cup soltørkede tomater
- 1 - 2 cup bailikum
Hiv alt i en kjele med litt vann i - la det dampe til det synker sammen litt.
Ta en ildfast form, og legg lag:
- Bunnlaget
- Squash-strimler
- Saus
- Mellomlaget
- Squash-strimler
- Saus
- Squash-strimler
- Saus
Stekes på 180 C midt i ovnen i 50 min.
Jeg synes det manglet litt smak på denne. Kunne godt ha spedd i med litt mer kryddersmak - tacokrydder hadde kanskje gjort susen, eller litt tomatpurè.
Det vil uansett smake godt å servere en salat med tomater til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar