- 1 kg frøblanding - 90% frø og 10% nøtter (linfrø, solsikkefrø, sesamfrø, (shiafrø) gresskarfrø, hasselnøtter og mandler) - bruk hva du vil. Jeg kjøper to poser Steinalderbrød fra Regal, eller blander selv.
- 3 ss fiberhusk
- 1 ts salt
- 5 dl vann
Bland godt frøene med salt og fiberhusk.
Gjør klar en brødform (stor) og kle den med bakepapir.
Tilsett 5 dl vann, og bland godt - litt kjapt.
Klapp brødet ned i brødformen.
La det hvile mens du varmer opp ovnen.
Stek på 160 C i en time.
La brødet avkjøle seg helt (gjerne i kjøleskap over natten) før du skjærer det i tynne skiver.
Oppbevar skivene i fryser, og varm den opp i Airfryer på 180 grader i 5 min.
De blir knasende gode!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar