Denne er inspirert av Chef AJ's Pecan Pie:
https://www.youtube.com/watch?v=ec2CWeYQTSw&feature=emb_logo
Bunn - du trenger:
- 2 cups pecannøtter
- 2 cups dadler uten sten
- 1 ts vaniljepulver
- hakk opp pecannøttene til mel (ikke overdriv så det blir smør)
- tilsett dadler til det blir en deig (ball - kanskje du må supplere med dadler)
- tilsett vaniljepulver - rør inn på puls
Fyll - du trenger:
- 3 cups pecannøtter - finhakket til pulverkonsistens (320 gr.)
- 16 oz stenfrie dadler som bløtlegges i 16 oz vann til de er myke
- 1 ts vaniljepulver (kan sløyfes, men blir godt)
- Ta dadler og vannet i en foodprosessor og lag en pure
- Tilsett pecan-melet og kjør til det er kremete
- Hell over bunnen og sett alt i fryseren til den er fast.
- Dekorer toppen med hele pecannøtter, og glaser/pensle dem med litt daddel- eller lønnesirup før alt settes inn i fryse igjen.
Tas ut av fryse en halvtime før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar