tirsdag 24. november 2020

Endelig - Jeanettes Karrydressing! c",)

 







Nå sitter'n nesten - denne ble godkjent! 

Jeg har vært hekta på Erik's Karry-dressing - kjøpt på Meny i et par år. Drømmen har vært å få til en vegetar-kopi, siden den til Erik både er dyr, går under prosessert mat og har egg i seg - egg er på min helst ikke-liste, da det er slimdannende.  



Akkurat i dag, som jeg var nær ved å gi opp etter flere forsøk som ikke akkurat kan kalles innertier, men det har nok vær mer lik en 3'r enn bullseye. I dag er vi på en god 9'r vil jeg si. Denne kan jeg bruke som en god erstatning! 

Her er oppskriften - laget i Kenwoods Minichopper: 

  • 50 gr. cashewnøtter
  • 10 gr. rosiner
  • 1 dl vann
  • 1 ts Karry-Mango krydder fra Santa Maria
  • saft fra en 1/2 lime
  • 1 pipette med vaniljestevia
  • 1-2 ss kokosyoghurt (bruker Coop sin)
Hiv alt utenom yoghurt oppi glasset - den røres inn til slutt. 

Kjør det på full speed (2 * 5 min) for å få kuttet alt opp. Kjenn på glasset og pass på at den får et par minutters pause hvis den går varm. 

Nytes i lange drag ... Erik kan ha sin - nå har jeg min c",) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar