Nå sitter'n nesten - denne ble godkjent!
Jeg har vært hekta på Erik's Karry-dressing - kjøpt på Meny i et par år. Drømmen har vært å få til en vegetar-kopi, siden den til Erik både er dyr, går under prosessert mat og har egg i seg - egg er på min helst ikke-liste, da det er slimdannende.
Akkurat i dag, som jeg var nær ved å gi opp etter flere forsøk som ikke akkurat kan kalles innertier, men det har nok vær mer lik en 3'r enn bullseye. I dag er vi på en god 9'r vil jeg si. Denne kan jeg bruke som en god erstatning!
Her er oppskriften - laget i Kenwoods Minichopper:
- 50 gr. cashewnøtter
- 10 gr. rosiner
- 1 dl vann
- 1 ts Karry-Mango krydder fra Santa Maria
- saft fra en 1/2 lime
- 1 pipette med vaniljestevia
- 1-2 ss kokosyoghurt (bruker Coop sin)
Hiv alt utenom yoghurt oppi glasset - den røres inn til slutt.
Kjør det på full speed (2 * 5 min) for å få kuttet alt opp. Kjenn på glasset og pass på at den får et par minutters pause hvis den går varm.
Nytes i lange drag ... Erik kan ha sin - nå har jeg min c",)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar