Jeg har kjøpt en kartong med quinoa-flak - 12 poser c",) så nå blir det grøt fremover. Denne var veldig god, og heldigvis så hadde jeg gresskarpuré liggende i frysa, og kokosyoghurt i kjøleskapet. Jeg ble inspirert av denne, men endret litt i forhold til hva jeg hadde i skapet: https://www.simplyquinoa.com/90-second-pumpkin-pie-breakfast-quinoa/ Veldig fornøyd med resultatet, dette blir frokosten (eller lunsjen - spiser ikke frokost) fremover.
- 30 gr. qinoaflak
- 2 dl vann
- 50 gr. gresskarpuré
- 50 gr. kokosyoghurt
- 1/2 ts ingefær
- 1/2 ts kanel
- 1/2 ts kardemomme
- 1 pipette steviavanilje
- Kok opp quinoa-flakene i vannet - ca 5 min
- Tilsett krydder og puré og varm dette opp sammen med flakene
- Rør inn yoghurten og tilsett vaniljestevia
- Strø over hakkede ristede pecannøtter (eller andre nøtter) og granateple - eller andre bær/frukt (eplebiter smaker godt til denne)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar