Ah - endelig! PIZZA!
Jeg brukte quinomel, istedet for hele quinofrø, og jeg halverte oppskriften. Tester inntak av havregryn om dagen ... Bare å krysse fingrer og tær c",)
Du trenger:
- 100 g quinoamel
- 175 g havregryn gjerne økologiske fra Änglamark
- 1 ts fiberhusk
- 1/2 ss bakepulver
- 1/2 ts salt
- 3 dl lunkent vann
- Kjør alt i blender til en suppe
- Hell ut på bakepapir - størrelse til ca 2 middagstallerkener (jeg laget en firkant)
- Forstek i ovn med varmluft på 200 grader i 10 min
- Ta ut pizza og dekk med det du vil ha på, sett inn igjen og stek nye 10 min
Dette er den ene halvparten, dekket med tacosaus, valnøtter stekt i tako-krydder med vann (1 ts + 1dl), oliven, tomater og Vegetar-dag-ost fra Extra. Den andre halparten ligger i kjøleskapet pakket i plast og blir middag i morgen. Kan også fryses.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar