De kan oppbevares i kjøleskap 1 ukes tid og i frysen rundt 3 måneder. De tiner på ca. 15 minutter.
Utfordringen er å ikke spise opp alle på en kveld c",) Dette er fin tursnacks!
Oppskrift til 12-15 barer
- 2 dl kokosmasse
- 1 dl rå kakaopulver
- 3 store ss casewnøttsmør
- 2 ss chiafrø
- 3 ss sesamfrø
- 4 ss gresskarkjerner
- 1 ss linfrø
- 2 ss kokosolje
- 15 dadler
- Alt puttes i en kjøkkenmaskin til det blir en deig som kan formes
- Trykk ut en deigen til en kvadrat ( 0,5-1 cm tykk)
- Skjær opp i passe biter
- Pynt eventuelt med cashewnøtter, gresskarkjerner, sesamfrø, kakaonibs, kokosmasse eller noe annet du har.
- Legg i en matboks og frys ned.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar