Du trenger:
- 1 Blomkål
- 1 Løk
- 1 Hviløkbåt
- Smør
- Helios grønnsaksbuljong (pulver)
- Pepper
- Parmesan (om ønskelig)
Kutt bunter av blomkålen, og kjør de i mikroen i 2 min for å dampe de av litt.
Bruk foodprosessor og kutt opp blomkålen til blomkålris - hiv også hvitløken i.
Ha risen i en stickyfree stekepanne, sammen med en hakket løk.
Tilsett 3 ts smør, og bland inn mens det surrer - tilsett grønnsaksbuljonpulveret og kvern over litt pepper. Ha også i annet krydder om ønsker (jeg hadde i noen skvetter fish sauce).
Jeg stekte også noen aspargues, litt paprika og halv liten boks vannkastanjer.
I tillegg stekte jeg et halvt flaskegresskar, krydret med salt, pepper og spisskummin.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar