onsdag 20. november 2019

Blomkålris med grønnsaker


Du trenger:

  • 1 Blomkål
  • 1 Løk
  • 1 Hviløkbåt
  • Smør
  • Helios grønnsaksbuljong (pulver)
  • Pepper
  • Parmesan (om ønskelig)
Kutt bunter av blomkålen, og kjør de i mikroen i 2 min for å dampe de av litt. 
Bruk foodprosessor og kutt opp blomkålen til blomkålris - hiv også hvitløken i. 
Ha risen i en stickyfree stekepanne, sammen med en hakket løk. 
Tilsett 3 ts smør, og bland inn mens det surrer - tilsett grønnsaksbuljonpulveret og kvern over litt pepper. Ha også i annet krydder om ønsker (jeg hadde i noen skvetter fish sauce). 

Jeg stekte også noen aspargues, litt paprika og halv liten boks vannkastanjer. 
I tillegg stekte jeg et halvt flaskegresskar, krydret med salt, pepper og spisskummin. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar