tirsdag 26. november 2019

Melfri gulrotkake

Bilde kommer ... har ikke testet denne enda - står for tur i julen :)


  1. 1 cup cashew-nøtter, eller annet ønsket nøttesmør
  2. 1 cup raspet gulrot
  3. 1/2 cup eplesyltetøy
  4. 1/4 maple sirup
  5. 1 vispet egg (eller eggerstatning)
  6. 1/2 tsp bakepulver
  7. 1/2 cup raspet usøtet kokos
  8. 1/2 cup hvite chocolate chips
  9. 1/4 cup rosiner 


Forvarm ovnen til 180 C.
Smør inn en ca. 22 cm * 22 cm panne og dekk med bakepapir
Rør sammen de første 6 ingrediensene, og tilsett de 3 resterende til slutt.
Hell i form, og bak i 25 - 30 min, eller til gylden.
La den kjøle av, og del i 9 biter.
Hell over skjokolade på toppen eller annen ønsket topping.

Nyt!

Hentet fra: http://athleticavocado.com/2018/03/30/flourless-carrot-cake-paleo-vegan-option/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar