- 1 cup cashew-nøtter, eller annet ønsket nøttesmør
- 1 cup raspet gulrot
- 1/2 cup eplesyltetøy
- 1/4 maple sirup
- 1 vispet egg (eller eggerstatning)
- 1/2 tsp bakepulver
- 1/2 cup raspet usøtet kokos
- 1/2 cup hvite chocolate chips
- 1/4 cup rosiner
Forvarm ovnen til 180 C.
Smør inn en ca. 22 cm * 22 cm panne og dekk med bakepapir
Rør sammen de første 6 ingrediensene, og tilsett de 3 resterende til slutt.
Hell i form, og bak i 25 - 30 min, eller til gylden.
La den kjøle av, og del i 9 biter.
Hell over skjokolade på toppen eller annen ønsket topping.
Nyt!
Hentet fra: http://athleticavocado.com/2018/03/30/flourless-carrot-cake-paleo-vegan-option/
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar