søndag 2. februar 2020

Thai-gresskar- og gulrotsuppe


Du trenger: 

  • 2 ss avokado-olje
  • 1 hakket gul løk
  • 3 gulrot i terninger (ca. 300 gr.)
  • 800 gr. thai-gresskar
  • 1 ss ingefær
  • 2 fedd hvitløk
  • timian
  • 5 dl vann
  • 1 ss grønnsaksbuljong
  • 5 dl kokosmelk
  • salt og pepper
Krydderblanding:
  • 1/4 ts muskat
  • 1/2 ts allehånde
  • 1/4 ts koriander
  • 1/2 ts paprikakrydder
  • 1/4 ts gurkemeie

Fres løken i en kjele og tilsett gulrot og gresskar som kokes i 10 min i vann.
Tilsett de andre ingrediensene, og kokosmelk.
Bruk stavmikser for å jevne suppen.
Smak til med krydder til slutt.

Holder i kjøleskapet i et par dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar