Da jeg kjøpte boken Spis deg fri -online, via www.adlibris.com/ så ledet det ene til andre og at jeg mottar direktemeldinger på facebook fra Susan Peirce. Som nevnt så sover jeg dårlig for tiden, og natt til i dag tok jeg meg tid til å lese den første meldingen fra facebook-gruppen Bright Line Eating, hvor Susan har en Weekly Vlog. Den første meldingen jeg mottok handlet om: Charity Water - Last year, the Bright Line Eating tribe came together in a big way to be of service and accomplished something no community has ever done before. Quite simply: we rock. And this year, we’ll carry that momentum forward. Watch the vlog to hear all about it. If you're interested in donating, everything you need to know is here: http://cwtr.org/2xvlQB6 Jeg falt for dette prosjektet, og innlemmer det i min nedtrapping på PepsiMax. Jeg drikker ca. halvannen liter om dagen, et par glass hjemme på kvelden og 3-4 cans på jobben. Det jeg sparer på pepsi kan gå til dette prosjektet. Det finnes få ting for mennesker som er så viktig som vann, det er det mest grunnleggende for alt liv. Jeg har i mange år gitt penger til kreftsaken, og kommer kanskje til å fortsette med det og, men å gi en fast månedlig donasjon til Charity water, det gir dagen ny mening! Du kan lese mer om dette prosjeket nedenfor - etter menyen for dag 12 - som forøvrig er et brudd på reglene. Hver kveld skrives meny for neste dag. Det var meningen at jeg skulle spise siste glass med Indisk gryte, men fikk lyst på litt variasjon. Det blir kanskje for mye å spise gryte hver dag. 4 dager holder - på treningsdagene. Gryten ble byttet ut med rotgrønnsaker. Yammy. Kjøpte en pakke Eco-rotgrønnsakblanding. Stekte i ovn i 40 min, og svidde av litt løk, hvitløk og sopp i panna. En dash rømme og vips så var det mat på fat :) FROKOST:
LUNCH:
MIDDAG:
| ||||||||||||||
|
Minimalisme :: Plantebasert :: Eat Sleep Exercise :: Protect your liver, feed your gut, support your brain!
fredag 23. november 2018
2018: Dag 12 - charity water
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar