søndag 19. mai 2019

Syrin-saft



NB! Syrinsaften smaker helt grusomt!
Skulle noen komme opp med noe bedre enn det nedenfor, så legg gjerne igjen kommentar!
Jeg gir opp etter andre forsøk. Hadde syrinsaft vært en slager, så regner jeg med at vi hadde hørt om den før ...

FORSØK 2. Oppskriften er justert i forhold til det som står i boken - sitron er fjernet (det ble så bitter at det ikke var mulig å nyte). Prøver en ny blanding, hvor jeg har et glass med kun blomster og kokende vann, og et glass med blomster, kokende vann og et par kamille-te-poser:


1 liter syrinblomster (fullstappet).
1 liter kokende vann (eller til toppen av glasset).
Eventuelt et par teposer.

Vask blomster fri for stilker og blader., i eddikvann og skyll.
Stapp blomster i et sylteglass.
Hell på kokende vann - helt til topps (jeg fikk 1,2 liter)

Sett i kjøleskap i et par-tre dager.
Tilsett steviadråper ved servering eller på flaske - etter smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar