lørdag 25. januar 2020

Keto-knekkebrød






Total deig - delt på 16 knekkebrød - ett knekkebrød blir: 
Kcal: 1534 > 96
Fett: 124 > 7.75
Karbohydrater: 6,2 > 0.4
Fiber: 62.6 > 4
Protein: 65,7 > 4.1

Du trenger: 
  • 1 cup vann
  • 1 cup linfrø
  • 3 ss shiafrø
  • 3 ss hampfrø
  • 3 ss solsikkefrø
  • 3 ss sesamfrø
  • 4 ss gresskarfrø
  • 3 ss tørket urte-krydder (rosmarin, timian, basilikum - eller provence)
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts fiberhusk
  1. Bland alt, og la det trekke i 20 min. 
  2. Bland inn 1 dl vann i den størknede deigen, og rør om. 
  3. Spre deigen jevnt ut på et stekebrett mens du forvarmer ovn.
Stekes på 125 grader først i 20 min, så ruter du opp med en pizzarulle 4*4 knekkebrød (16 stk), og fortsetter stekingen i 90 min.
Du kan gjerne la dem stå i ovnen i flere timer etterpå - f.eks over natten mens ovner kjøler av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar