mandag 7. januar 2019

2019: Dag 55 - Stiftelse av Færder løpegruppe



Referat av Lise Almquist (kopiert fra Nøtterøyjoggen)

  • 1 protein: 8 oz Yokos vanilje
  • 1 frokostkorn: bytter denne med fett/frø (0,5 oz av; linfrø, chia, hamp og kokosrasp) i eliminasjonsperioden - for å få viktig næring
  • 1 frukt: 6 oz; banan + bær og en pasjonsfrukt
LUNCH: 
  • 1 protein: 2 oz fetaost
  • 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, purreløk, gulrot, pastinakk
  • 1 frukt: 3 oz druer + bær (
  • 1 fett: Avocado (halv) 2 oz + frø 1 oz +  Litt olivenolje med sitron som dressing 1 oz

MIDDAG:

  • 1 protein: Fisk 2 oz
  • 14 ounces blomkålsuppe + 2 oz shitake-sopp
  • 1 fett: har plusset på 2 oz i suppa (tilsvarer Gryr 2 oz)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar