Referat av Lise Almquist (kopiert fra Nøtterøyjoggen)
- 1 protein: 8 oz Yokos vanilje
- 1 frokostkorn: bytter denne med fett/frø (0,5 oz av; linfrø, chia, hamp og kokosrasp) i eliminasjonsperioden - for å få viktig næring
- 1 frukt: 6 oz; banan + bær og en pasjonsfrukt
LUNCH:
- 1 protein: 2 oz fetaost
- 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, purreløk, gulrot, pastinakk
- 1 frukt: 3 oz druer + bær (
- 1 fett: Avocado (halv) 2 oz + frø 1 oz + Litt olivenolje med sitron som dressing 1 oz
MIDDAG:
- 1 protein: Fisk 2 oz
- 14 ounces blomkålsuppe + 2 oz shitake-sopp
- 1 fett: har plusset på 2 oz i suppa (tilsvarer Gryr 2 oz)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar