søndag 20. januar 2019

2019: Dag 68 - Innføringsdag 1 - Quinoa og hjemmelaget yokos



Innføringsdag 1: Tester Quinoa. 
Resultat: Død over quinoa! Tetter til i nesa og luftveiene etter 10 min. Varer i to til tre timer før det gir seg. Hoster opp slim.


1 .FORSØK PÅ YOKOS: 

Hjemmelaget kokosyoghurt: 
  • 1 ss Yokos
  • Kokosmelk 4 dl (drikkekokosmelk) fra Rema 1000
  • 1ts farin - som mat til bakterier
Satt til dyrking på badegulv i 48 timer, og tilsettes (når ferdig og klar for kjøleskap) deretter 1 ts hver av: linfrø, shia, nigella og hampfrø + 1 ss vaniljefrø. 1 ts farin som mat til bakterier. 

Evaluering: 

Må halvere frømengden, og øke tykkelsen på yokosen. 
Prøver å bytte ut drikkemelken med økonologisk englamark boksmelk 
Bytter ut farin med Stevia vanilje-dråper (mat til bakterier) 



FROKOST:
  • 1 protein:  frø (1 ts av; linfrø, chia, hamp og nigellafrø) + 4 oz hjemmelaget Yokos vanilje (1 ss B. Nordstrand Yokos fermentert i kokosmelk på badegulv i 48 timer + 12 timer i kjøleskap - tilsatt frø og 1 ts vaniljefrø). 
  • 1 frokostkorn: quinoa 4 oz
  • 1 frukt: 6 oz; banan 3 oz + blåbær og bringebær 3 oz

Resultat: Allergisk reaksjon - tett i lunger og luftveier (nese og bronkier). Hosting. Reaksjon etter 10 min, ubehag varer i ca 3 timer. 

LUNCH: 
  • 1 protein: 2 oz fetaost
  • 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
  • 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz klementin
  • 1 fett: Avocado (kvart) 1 oz + frø 1 oz +  Litt olivenolje med sitron som dressing

MIDDAG:
  • 1 protein: 2 oz fisk
  • 14 oz grønnsaker: brokkoli, løk, sopp, grønnkål, gulrøtter og kålrapi
  • 1 oz fett: bernaise av gryr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar