Innføringsdag 1: Tester Quinoa.
Resultat: Død over quinoa! Tetter til i nesa og luftveiene etter 10 min. Varer i to til tre timer før det gir seg. Hoster opp slim.
1 .FORSØK PÅ YOKOS:
Hjemmelaget kokosyoghurt:
- 1 ss Yokos
- Kokosmelk 4 dl (drikkekokosmelk) fra Rema 1000
- 1ts farin - som mat til bakterier
Satt til dyrking på badegulv i 48 timer, og tilsettes (når ferdig og klar for kjøleskap) deretter 1 ts hver av: linfrø, shia, nigella og hampfrø + 1 ss vaniljefrø. 1 ts farin som mat til bakterier.
Evaluering:
Må halvere frømengden, og øke tykkelsen på yokosen.
Prøver å bytte ut drikkemelken med økonologisk englamark boksmelk
Bytter ut farin med Stevia vanilje-dråper (mat til bakterier)
FROKOST:
- 1 protein: frø (1 ts av; linfrø, chia, hamp og nigellafrø) + 4 oz hjemmelaget Yokos vanilje (1 ss B. Nordstrand Yokos fermentert i kokosmelk på badegulv i 48 timer + 12 timer i kjøleskap - tilsatt frø og 1 ts vaniljefrø).
- 1 frokostkorn: quinoa 4 oz
- 1 frukt: 6 oz; banan 3 oz + blåbær og bringebær 3 oz
Resultat: Allergisk reaksjon - tett i lunger og luftveier (nese og bronkier). Hosting. Reaksjon etter 10 min, ubehag varer i ca 3 timer.
LUNCH:
- 1 protein: 2 oz fetaost
- 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
- 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz klementin
- 1 fett: Avocado (kvart) 1 oz + frø 1 oz + Litt olivenolje med sitron som dressing
MIDDAG:
- 1 protein: 2 oz fisk
- 14 oz grønnsaker: brokkoli, løk, sopp, grønnkål, gulrøtter og kålrapi
- 1 oz fett: bernaise av gryr
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar