torsdag 17. januar 2019

2019: Dag 65 - Hjemmelaget Yokos


Har satt et lite glass kokosyoghurt til fermentering på badegulvet.
Regner ikke med at de tvil virke men dette er gjort:

1 ss Berit Norstrand Yokos naturell
1 ts sukker
fyller resten av glasset med økologisk kokosmelk fra Rema 1000.

Så er det bare å vente et par døgn ...

FROKOST:
  • 1 protein:  frø (0,25 oz av; linfrø, chia, hamp og nigellafrø) + 4 oz Yokos vanilje
  • 1 frokostkorn: bytter denne med 1 fett: 4 oz kokosmelk (boks) + kokos-drikkemelk
  • 1 frukt: 6 oz; banan 3 oz + blåbær 3 oz

LUNCH: 
  • 1 protein: 2 oz fetaost
  • 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
  • 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz klementin
  • 1 fett: Avocado (kvart) 1 oz + frø 1 oz +  Litt olivenolje med sitron som dressing

MIDDAG:
  • 1 protein: 2 oz stekt sopp
  • 14 oz suppe av: brokkoli, blomkål, løk 
  • 1 oz fetaost og 1 oz gryr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar