Har satt et lite glass kokosyoghurt til fermentering på badegulvet.
Regner ikke med at de tvil virke men dette er gjort:
1 ss Berit Norstrand Yokos naturell
1 ts sukker
fyller resten av glasset med økologisk kokosmelk fra Rema 1000.
Så er det bare å vente et par døgn ...
FROKOST:
- 1 protein: frø (0,25 oz av; linfrø, chia, hamp og nigellafrø) + 4 oz Yokos vanilje
- 1 frokostkorn: bytter denne med 1 fett: 4 oz kokosmelk (boks) + kokos-drikkemelk
- 1 frukt: 6 oz; banan 3 oz + blåbær 3 oz
LUNCH:
- 1 protein: 2 oz fetaost
- 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
- 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz klementin
- 1 fett: Avocado (kvart) 1 oz + frø 1 oz + Litt olivenolje med sitron som dressing
MIDDAG:
- 1 protein: 2 oz stekt sopp
- 14 oz suppe av: brokkoli, blomkål, løk
- 1 oz fetaost og 1 oz gryr
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar