lørdag 26. januar 2019

2019: Dag 74 - Hjemmelaget Yokos - forsøk 3



Ok - nå sitter'n! 3. forsøk: Lager blandingen i små glass - oppskrift pr. glass:
1 ss Gresk yoghurt
4 oz (tilsammen med Gresk Yoghurt inkludert) kokosmelk - Ænglamark på boks
1 ss tagatesse (søtt til bakterier)
Fermenteres på badegulvet i 24 - 48 timer, før det settes i kjøleskapet.


Grøten over er blandet sammen med risgrøt, most banan og hjemmelaget yokos.
Tilsetter 5 dråper stevia vanilje.

INNFØRING AV SKALLDYR:

  • Reker til lunsj - ingen reaksjon


FROKOST:
  • P:  3 oz hjemmelaget Yokos og 0.5 oz gresskarfrø 
  • G:  4 os Geisha risgrøt kokt på kokosmelk 
  • F: 6 oz; 2 oz banan  +  2 oz jordbær + litt rester av druer, bringebær og blåbær

LUNCH: 
  • P: 1 oz fetaost, 2 oz reker
  • V: 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
  • F: 3 oz druer og 3 oz klementin
  • F: frø 0,5 oz 

MIDDAG:
  • P: 4 oz krabbe
  • V: 14 oz grønnsaker: blomkål, mais løk, sopp, grønnkål...
  • F: 1 ss Aioli
  • 1 oz fett: 1 ss aioli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar