Ok - nå sitter'n! 3. forsøk: Lager blandingen i små glass - oppskrift pr. glass:
1 ss Gresk yoghurt
4 oz (tilsammen med Gresk Yoghurt inkludert) kokosmelk - Ænglamark på boks
1 ss tagatesse (søtt til bakterier)
Fermenteres på badegulvet i 24 - 48 timer, før det settes i kjøleskapet.
Grøten over er blandet sammen med risgrøt, most banan og hjemmelaget yokos.
Tilsetter 5 dråper stevia vanilje.
INNFØRING AV SKALLDYR:
- Reker til lunsj - ingen reaksjon
FROKOST:
- P: 3 oz hjemmelaget Yokos og 0.5 oz gresskarfrø
- G: 4 os Geisha risgrøt kokt på kokosmelk
- F: 6 oz; 2 oz banan + 2 oz jordbær + litt rester av druer, bringebær og blåbær
LUNCH:
- P: 1 oz fetaost, 2 oz reker
- V: 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
- F: 3 oz druer og 3 oz klementin
- F: frø 0,5 oz
MIDDAG:
- P: 4 oz krabbe
- V: 14 oz grønnsaker: blomkål, mais løk, sopp, grønnkål...
- F: 1 ss Aioli
- 1 oz fett: 1 ss aioli
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar