Har satt 4 glass med:
2 oz gresk yoghurt + 6 oz Anglamark kokos fra boks - økologisk + 1/2 ts tagatesse (mat for bakterier)
Smaker til med enten dråper eller frø av vanilje - den på bildet er god og helt innafor i forhold til BLE.
FROKOST:
- 1 protein: 4 oz hjemmelaget Yokos vanilje med tilsatt frø-blanding av linfrø, hamp-, nigella og shiafrø + et knivsådd vaniljefrø.
- 1 frokostkorn: Geisha risgrøt kokt på kokosmelk 4 oz
- 1 frukt: 6 oz; blåbær 3 oz + 3 oz eple
LUNCH:
- 1 protein: 2 oz fetaost
- 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
- 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz klementin
- 1 fett: frø 1 oz +
MIDDAG:
- 1 protein: 4 oz skalldyr
- 14 oz grønnsaker: brokkoli, løk, sopp, grønnkål, gulrøtter ...
- 1 oz fett: bernaise av gryr
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar