onsdag 23. januar 2019

2019: Dag 71 - ny batch med hjemmelaget Yokos


Har satt 4 glass med:
2 oz gresk yoghurt + 6 oz Anglamark kokos fra boks - økologisk + 1/2 ts tagatesse (mat for bakterier)

Smaker til med enten dråper eller frø av vanilje - den på bildet er god og helt innafor i forhold til BLE.

FROKOST:
  • 1 protein:  4 oz hjemmelaget Yokos vanilje med tilsatt frø-blanding av linfrø, hamp-, nigella og shiafrø + et knivsådd vaniljefrø. 
  • 1 frokostkorn: Geisha risgrøt kokt på kokosmelk 4 oz
  • 1 frukt: 6 oz; blåbær 3 oz +  3 oz eple


LUNCH: 
  • 1 protein: 2 oz fetaost
  • 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
  • 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz klementin
  • 1 fett: frø 1 oz +

MIDDAG:
  • 1 protein: 4 oz skalldyr
  • 14 oz grønnsaker: brokkoli, løk, sopp, grønnkål, gulrøtter ...
  • 1 oz fett: bernaise av gryr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar