Hjemmelaget kokosyoghurt:
- 1 oz Yokos naturell
- 5 oz Englamark økologisk kokosmelk
- 5 dråper Stevia Vanilje - som mat til bakterier
Satt til dyrking på badegulv i 24-48 timer, og tilsettes (når ferdig og klar for kjøleskap) deretter 1 ss hver av: linfrø, shia, nigella og hampfrø .
INNFØRING DAG 2: RIS
Koker Geisha grøtris på kokosmelk Naturell fra Rema 1000:
- 1 dl. ris
- 2 dl. vann: koker inn ris og vann i 10 min
- 5 del kokosmelk: koker inn i 45 min
- 1 ts vaniljefrø røres inn i grøten når den er ferdig kokt
Evaluering:
Ingen merkbare endringer.
FROKOST:
- 1 protein: frø (1 ts av; linfrø, chia, hamp og nigellafrø) + 4 oz hjemmelaget Yokos vanilje (1 ss B. Nordstrand Yokos fermentert i kokosmelk på badegulv i 24/48 timer + 12 timer i kjøleskap - tilsatt frø og eventuelt 1 ts vaniljefrø).
- 1 frokostkorn: Geisha risgrøt kokt på kokosmeld 4 oz
- 1 frukt: 6 oz; banan 3 oz + blåbær og bringebær 3 oz
Resultat allergen ris:
LUNCH:
- 1 protein: 2 oz fetaost
- 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
- 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz klementin
- 1 fett: Avocado (kvart) 1 oz + frø 1 oz + Litt olivenolje med sitron som dressing
MIDDAG:
- 1 protein: 2 oz fisk
- 14 oz grønnsaker: brokkoli, løk, sopp, grønnkål, gulrøtter og kålrapi
- 1 oz fett: bernaise av gryr
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar