mandag 21. januar 2019

2019: Dag 69: Innføring dag 2. Ris og hjemmelaget yokos 2. forsøk

2 .FORSØK PÅ YOKOS: 

Hjemmelaget kokosyoghurt: 
  • 1 oz Yokos naturell
  • 5 oz Englamark økologisk kokosmelk
  • 5 dråper Stevia Vanilje - som mat til bakterier
Satt til dyrking på badegulv i 24-48 timer, og tilsettes (når ferdig og klar for kjøleskap) deretter 1 ss hver av: linfrø, shia, nigella og hampfrø . 

INNFØRING DAG 2: RIS

Koker Geisha grøtris på kokosmelk Naturell fra Rema 1000: 
  • 1 dl. ris
  • 2 dl. vann: koker inn ris og vann i 10 min
  • 5 del kokosmelk: koker inn i 45 min
  • 1 ts vaniljefrø røres inn i grøten når den er ferdig kokt


Evaluering: 

Ingen merkbare endringer. 



FROKOST:
  • 1 protein:  frø (1 ts av; linfrø, chia, hamp og nigellafrø) + 4 oz hjemmelaget Yokos vanilje (1 ss B. Nordstrand Yokos fermentert i kokosmelk på badegulv i 24/48 timer + 12 timer i kjøleskap - tilsatt frø og eventuelt 1 ts vaniljefrø). 
  • 1 frokostkorn: Geisha risgrøt kokt på kokosmeld 4 oz
  • 1 frukt: 6 oz; banan 3 oz + blåbær og bringebær 3 oz

Resultat allergen ris: 

LUNCH: 
  • 1 protein: 2 oz fetaost
  • 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
  • 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz klementin
  • 1 fett: Avocado (kvart) 1 oz + frø 1 oz +  Litt olivenolje med sitron som dressing

MIDDAG:
  • 1 protein: 2 oz fisk
  • 14 oz grønnsaker: brokkoli, løk, sopp, grønnkål, gulrøtter og kålrapi
  • 1 oz fett: bernaise av gryr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar