Har kjøpt (brukt) Anne Linde Showcase #3 - et ledd i minimaliseringen som pågår.
FROKOST:
- 1 protein: 4 oz hjemmelaget Yokos vanilje med tilsatt frø-blanding av linfrø, hamp-, nigella og shiafrø.
- 1 frokostkorn: Geisha risgrøt kokt på kokosmelk 4 oz
- 1 frukt: 6 oz; blåbær 3 oz + 3 oz jordbær
LUNCH:
- 1 protein: 2 oz fetaost
- 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
- 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz blåbær
- 1 fett: frø 1 oz
MIDDAG:
- 1 protein: 4 oz skalldyr
- 14 oz grønnsaker: brokkoli, blomkål, mais løk, sopp, grønnkål, rosenkål...
- 1 oz fett: 1 ss aioli
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar