fredag 25. januar 2019

2019: Dag 73: Showcase #3



Har kjøpt (brukt) Anne Linde Showcase #3 - et ledd i minimaliseringen som pågår.

FROKOST:
  • 1 protein:  4 oz hjemmelaget Yokos vanilje med tilsatt frø-blanding av linfrø, hamp-, nigella og shiafrø. 
  • 1 frokostkorn: Geisha risgrøt kokt på kokosmelk 4 oz
  • 1 frukt: 6 oz; blåbær 3 oz +  3 oz jordbær

LUNCH: 
  • 1 protein: 2 oz fetaost
  • 6 ounces grønnsaker av spinat, ruccola, gulrot og kålblanding, purreløk, jicama, og agurk
  • 1 frukt: 3 oz druer og 3 oz blåbær
  • 1 fett: frø 1 oz 

MIDDAG:
  • 1 protein: 4 oz skalldyr
  • 14 oz grønnsaker: brokkoli, blomkål, mais løk, sopp, grønnkål, rosenkål...
  • 1 oz fett: 1 ss aioli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar